NovostiDIANA DAMRAU, NICOLAS TESTÉ I IVAN REPUŠIĆ NA ZAVRŠNOM KONCERTU 72. DUBROVAČKIH LJETNIH IGARA

Slika3

Na završnom gala koncertu 72. Dubrovačkih ljetnih igara koji će se održati 25. kolovoza 2021. ispred dubrovačke katedrale nastupit će neki od vodećih opernih umjetnika današnjice – sopranistica Diana Damrau i bas Nicolas Testé uz Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije. Izvedbama nekih od najljepših stranica operne literature ravnat će maestro Ivan Repušić. Solistima će se pridružiti mladi hrvatski tenor Roko Radovan.

Program koncerta i ulaznice dostupni su ovdje.

DOBRO DOŠLI na internetsku stranicu hrvatskog dirigenta Ivana Repušića, šefa dirigenta Orkestra Minhenskog radija, prvoga stalnog gosta dirigenta Njemačke opere u Berlinu i šefa dirigenta Zadarskog komornog orkestra. Ovdje možete pronaći najnovije obavijesti o nadolazećim angažmanima maestra Repušića, pročitati njegove intervjue i izvatke iz članaka uglednih glazbenih kritičara, pogledati fotogaleriju kao i brojne videozapise maestrovih izvedbi i gostovanja u emisijama hrvatske i njemačke produkcije te pregledati naslove iz bogate diskografije u izdanju vodećih nakladničkih kuća – BR-Klassik, CPO i Warner Classics.

Pretplatite se na naš Newsletter kako biste na vrijeme primali obavijesti o aktivnostima dirigenta Ivana Repušića i aktualnim događanjima u sezoni 2021./2022.!

Uredništvo web-stranice

Ivona Šimunović, Kuća za ptice (2019)