https://ivanrepusic.com/wp-content/uploads/2020/04/Poznati-operni-zborovi.jpg

Fuoco di gioia! - Glasoviti operni zborovi

BR-KLASSIK 900329 (2019)

Zbor Bavarskog radija, Orkestar Minhenskog radija, Ivan Repušić

Recenzije CD-a

Brian Morton, Choir & Organ  (ožujak / 2020)

„Wagner – iz Lohengrina, Tannhäusera i Ukletog Holandeza – izveden je vrhunski (…) Leoncavallov ‘Andiam! Andiam’ iz Pagliaccija svladan je sa šarmom i nadasve muzikalno.ˮ

*Napomena: Članak je dostupan na zahtjev

Ayrton Desimpelaere, Crescendo Magazine (17/03/2020)

„Zbor Bavarskog radija odlikuje se homogenim, neodredivim i, na neki način, bezvremenskim materijalom. Jasnoća teksta, inteligentno podcrtana dramska radnja, uzajamno osluškivanje glazbenika, toliko aspekata ujedinjenih već od prvog slušanja. Orkestar, koji baš i nismo očekivali u tom repertoaru, pokazao se izvanrednim pokretačem. Poštovanje tradicije, neprekidan oslonac i orkestralne tehnike, koji danas čine ovaj ansambl jednim od najboljih orkestara na svijetu, združuju se pod nadahnutim ravnanjem Ivana Repušića kako bi zborskim stranicama i opernim predigrama dali ono najbolje.”

Ostala cd izdanja

DOBRO DOŠLI na internetsku stranicu hrvatskog dirigenta Ivana Repušića, šefa dirigenta Orkestra Minhenskog radija, prvoga stalnog gosta dirigenta Njemačke opere u Berlinu i šefa dirigenta Zadarskog komornog orkestra. Ovdje možete pronaći najnovije obavijesti o nadolazećim angažmanima maestra Repušića, pročitati njegove intervjue i izvatke iz članaka uglednih glazbenih kritičara, pogledati fotogaleriju kao i brojne videozapise maestrovih izvedbi i gostovanja u emisijama hrvatske i njemačke produkcije te pregledati naslove iz bogate diskografije u izdanju vodećih nakladničkih kuća – BR-Klassik, CPO i Warner Classics.

Pretplatite se na naš Newsletter kako biste na vrijeme primali obavijesti o aktivnostima dirigenta Ivana Repušića i aktualnim događanjima u sezoni 2021./2022.!

Uredništvo web-stranice

Ivona Šimunović, Kuća za ptice (2019)