Novosti„KRALJEVSKI POSLOVI” – FILHARMONIJSKI ORKESTAR SJEVERNONJEMAČKOG RADIJA, DIANA DAMRAU, NICOLAS TESTÉ I IVAN REPUŠIĆ

_DAM8025

Filharmonijski orkestar Sjevernonjemačkog radija i solisti Diana Damrau (sopran) i Nicolas Testé (bas) izveli su pod ravnanjem maestra Ivana Repušića brojeve iz poznatih opernih djela talijanske i ruske glazbene literature na koncertu pod naslovom „Kraljevski poslovi” 3. prosinca 2020. u Velikoj studijskoj dvorani u Hannoveru. Zbog epidemioloških mjera osiguran je prijenos koncerta uživo putem mrežne i Facebook stranice Filharmonijskog orkestra Sjevernonjemačkog radija.

DOBRO DOŠLI na internetsku stranicu hrvatskog dirigenta Ivana Repušića, šefa dirigenta Orkestra Minhenskog radija, prvoga stalnog gosta dirigenta Njemačke opere u Berlinu i šefa dirigenta Zadarskog komornog orkestra. Ovdje možete pronaći najnovije obavijesti o nadolazećim angažmanima maestra Repušića, pročitati njegove intervjue i izvatke iz članaka uglednih glazbenih kritičara, pogledati fotogaleriju kao i brojne videozapise maestrovih izvedbi i gostovanja u emisijama hrvatske i njemačke produkcije te pregledati naslove iz bogate diskografije u izdanju vodećih nakladničkih kuća – BR-Klassik, CPO i Warner Classics.

Pretplatite se na naš Newsletter kako biste na vrijeme primali obavijesti o aktivnostima dirigenta Ivana Repušića i aktualnim događanjima u sezoni 2021./2022.!

Uredništvo web-stranice

Ivona Šimunović, Kuća za ptice (2019)