NovostiNOMINIRANI ZA NAGRADU „OPUS KLASSIK” ZA IZNIMNE DOSEGE, INTERPRETACIJE I DISKOGRAFSKA IZDANJA U PODRUČJU KLASIČNE GLAZBE

Ivan-Repusic-02
I-Due-Foscari
Opus_Web_Header_2000x1047

Ivan Repušić nominiran je za prestižnu njemačku nagradu Opus Klassik u kategoriji „Dirigent godine”! U kategoriji „Ansambl / Orkestar godine” nominiran je Orkestar Minhenskog radija za snimku Verdijeve opere „I due Foscari” u produkciji nakladničke kuće BR-Klassik (2019.). Izvedbom na snimci ravna Ivan Repušić.

Svečana dodjela Nagrade Opus Klassik održat će se 18. listopada 2020. u berlinskom Konzerthausu. Čestitke nominiranima!

Više

DOBRO DOŠLI na internetsku stranicu hrvatskog dirigenta Ivana Repušića, šefa dirigenta Orkestra Minhenskog radija, prvoga stalnog gosta dirigenta Njemačke opere u Berlinu i šefa dirigenta Zadarskog komornog orkestra. Ovdje možete pronaći najnovije obavijesti o nadolazećim angažmanima maestra Repušića, pročitati njegove intervjue i izvatke iz članaka uglednih glazbenih kritičara, pogledati fotogaleriju kao i brojne videozapise maestrovih izvedbi i gostovanja u emisijama hrvatske i njemačke produkcije te pregledati naslove iz bogate diskografije u izdanju vodećih nakladničkih kuća – BR-Klassik, CPO i Warner Classics.

Pretplatite se na naš Newsletter kako biste na vrijeme primali obavijesti o aktivnostima dirigenta Ivana Repušića i aktualnim događanjima u sezoni 2021./2022.!

Uredništvo web-stranice

Ivona Šimunović, Kuća za ptice (2019)